Totalul afișărilor de pagină

24 ianuarie 2012

Cum sa realizezi ,pas cu pas un machiaj seducator

Machiajul pe care ti-l propun este unul elegant, de seara, potrivit femeilor cu personaliate care vor sa se evidentieze din multime. Acest make-up este inspirat din perioada anilor '50 putand fi purtat la evenimentele speciale din viata ta.
Elementele importante caracteristice acestui machiaj sunt: evidentiarea privirii prin conturarea ochilor si liniei genelor si evidentierea buzelor intr-o culoare intensa de rosu.
  
Pasul 1
Pe tenul curat si hidratat se aplica fondul de ten si anticearcanul potrivit atat din punct de vedere al texturii cat si cromatic tipului de piele. Acesta se poate aplica cu: degetele, buretelul, pensula sau cu aerograful.Este foarte important sa fixezi aceasta baza de machiaj cu o pudra pulbere, usoara, ce nu se vede deloc avand rolul de a obtine o imagine imaculata luminoasa a tenului si o rezistenta mai mare, in timp, a machiajului.

  
Pasul 2
Ca si make-up artist in acest caz recomand un blush roz foarte discret cu particule irizante aurii pe care trebie sa-l aplici pe linia oblica ascendenta a pometilor pentru a crea un efect de ridicare a tuturor trasaturilor fetei.
  
Pasul 3
Sprancenele joaca un rol foarte important si in acest machiaj. Acestea se contureaza discret pe linia lor naturala cu o pensula cu capatul tesit. Culoarea va fi prezenta in golurile dintre firele de par si trebuie sa fie aleasa intotdeauna conform nuantei parului (in acest caz un maro deschis) dar niciodata neagra chiar daca parul este negru deoarece inaspreste foare mult trasaturile fetei.Ca si produse se pot folosi fardurile pudra, crema (inclusiv creioanele de sprancene), pe baza de apa (acuarela), pentru acest machiaj am optat pentru un fard crema de sprancene.

 
Pasul 4
Machiajul ochilor incepe pe acceasi baza aplicata initial (fond de ten si pudra) urmata de un fard bej cu particule irizante ce va fi uniformizat pe intreaga suprafata a pleoapei mobile pana in linia pliului ochiului unde se aplica o nuanta discreta de maro pentru a accentua umbra naturala a acestuia. Linia din pliu are rolul de a accentua privirea.
  
Atat pe arcada cat si in coltul intern al ochiului se foloseste o pudra irizanta foarte fin micronizata pentru un efect de iluminare.
Ochii se contureaza cu un tus crema de culoare neagra pe linia lor naturala cu o terminatie ascutita ascendenta in coltul extern al ochiului langa linia genelor. Aceasta terminatie da privirii o puternica intensitate si reprezinta un element caracteristic esential al acestui machiaj.In final se contureaza genele cu mascara pentru un efect de alungire si volum insistand mai mult in coltul exterior al acestora.
  
Pasul 5
Buzele sunt, de asemenea, un element caracteristic acestui make-up si vor fi evidentiate de un ruj rosu intens.
In calitate de make-up artist iti recomand, pentru o mai buna rezistenta a machiajului buzelor, sa aplici un strat de lipliner pe toata suprafata buzelor in aceeasi culoare cu cea a lipstick-ului urmat de un strat subtire, bine uniformizat, de lipstick rosu intens. Pentru un plus de volum se poate aplica in centrul buzei inferioare un gloss transparent.
  
Trebuie sa mentionez ca toate tehnicile folosite in realizarea acestui machiaj sunt conforme trasaturilor modelului ales dar pot fi personalizate in fiecare caz in parte.
Rezultatul final:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu