Totalul afișărilor de pagină

6 ianuarie 2012

Top greseli de machiaj ale vedetelor din Romania

Iulia Albu

Stilul excentric al Iuliei Albu se face simtit nu doar in vestimentatie dar si in materie de make-up. Iulia a adoptat stilul "flapper", pe care nu se poate abtine sa il pastreze doar pentru prezentari, aceasta apare si la evenimente de marca purtand acest mahiaj care nu ii scoate deloc in valoare calitatile, dimpotriva, o urateste
.


Iulia Albu 


Elena Basescu

Fiica presedintelui Traian Basescu este dovada clara ca "vedetismul" ti se poate urca la cap si iti poate dauna serios. Din pacate aceasta si-a facut un adevarat obicei din a-si injecta buzele pentru a fi cat mai mari si machiajul nu o avantajeaza deloc. Foloseste mult prea mult fond de ten care pana si la televizor este vizibil, nu vrem sa stim cum ar fi sa stai langa ea. Si din aceasta cauza tenul sau arata mereu incarcat iar fardurile in culori puternice si ochii conturati cu negru dau machiajului si mai multa "greutate". Si rujul nude nu se potriveste deloc aspectului bronzat.




Elena Basescu

Oana Zavoranu

Oana Zavoranu este dornica de a fi mereu in centrul atentiei, fie ca o face prin atitidinea sa, prin vestimentatie sau machiaj. Dermatograful negru nu lipseste niciodata si nici blush-ul, de preferinta dat in exces. Si daca este un eveniment important, atunci rujul in culori aprinse si fardurile sclipitoare sunt un mare atuu al Oanei.



 Oana Zavoranu

Daniela Crudu

Nu intelegem de ce Daniela Crudu este tot mai dornica sa arate precum o papusica gonflabila. Isi scoate mereu bustul la inaintare si vestimentatiile sale sunt din ce in ce mai sumare. Iar machiajul sau este atat de striden, nu stii la ce sa te uiti mai repede. Fondul de ten in exces, rujul in culori aprinse si fardurile in culori stridente iti iau pur si simplu ochii.

 Daniela Crudu


Bianca Dragusanu

Uitandu-ne la Bianca intelegem si de ce colega ei, Daniela, vrea sa arate precum o papusa Barbie. S-a schimbat radical fata de primele sale aparitii la televizor. Din pacate nu sunt schimbari in bine. Noua ne lasa impresia ca isi doreste sa iasa prea mult in evidenta, dar nu face asta prin ceva bun. Si Bianca este o victima a botoxului care i-a schimbat pana si forma naturala a buzelor. Are grija sa isi evidentieze mereu ochii, dermatograf, eyeliner si gene false cat mai lungi din plin, dar nu se opreste doar la asta. Foloseste si culori aprinse pentru buze, rezultand un machiaj prea strident si nenatural.


 Bianca Dragusanu

Anda Adam

Cantareata a dezvoltat o adevarata obsesie pentru pielea bronzata, fie ca este vara sau iarna ea arata mereu la fel de arsa de soare. Lucru care o imbatraneste teribil si parul blond si machiajul strident nu fac decat sa accentueze asta
.
Anda AdamAnda Adam

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu