Totalul afișărilor de pagină

7 ianuarie 2012

Ochii vorbesc despre personalitatea ta

"Ochii sunt oglinda sufletului". Este posibil sa citesti in ochii unei persoane ce personalitate are? Cercetatorii suedezi au descoperit ca da.

Ochii vorbesc despre personalitatea ta

Ochii negri
Persoanele cu ochii negri sunt incapatanate, persistente si stabile. In situatiile dificile sau de criza pot
fi iritabile si temperamentale. Sunt cele mai impulsive persoane. In pozitii superioare au tendinta de a fi mai dure. Au o buna intuitie si sunt capabile de a lua decizii rapide. Nu le place rutina, lucrurile simple si activitatile comune. Aceste persoane sunt foare atragatoare, adorabile si prietenoase.




Ochii caprui
Ochii vorbesc despre personalitatea ta Oamenii cu ochii caprui sunt putin individualiste. Incearca sa faca tot in mod independent, fara a cere ajutor si de regula au succes in tot ceea ce fac. Nu suporta  tensiunea sau presiunea creata de oameni, de aceea prefera sa lucreze mai mult singuri. La nivel de aspect, persoanele cu ochii caprui sunt foarte atragatoare. Le place diversitatea si incearca sa nu se abata din fata provocarilor.


Ochii albastri
Ochii vorbesc despre personalitatea ta


Persoanele cu ochii albastri sunt foarte sentimentale, calme si nu le place monotonia. Uneori, se confrunta cu sentimente de manie puternica, care pot duce la depresie. Despre acesti oameni se spune ca au si cele mai lungi relatii de cuplu. Sunt persoane calde, frumoase si care saruta foarte bine.

Cei care au ochii albastru-gri sunt considerate a fi persoane care se simt de multe ori neajutorate si care pun pasiune in relatii si cred in dragoste vesnica.




Ochii verzi
Ochii vorbesc despre personalitatea ta Persoanele cu ochii verzi sunt considerati a fi o combinatie a celor mai bune calitati. Au o imaginatie bogata, sunt foarte determinati, observa usor adevaratele oportunitati si sunt realiste in privinta posibilitatilor sale. Sunt persoane foarte stricte dar corecte. Sunt buni ascultatori si interlocutori si buni concurenti pentru pozitiile superioare de la job. In relatiile de cuplu sunt foarte pasionali si au relatii de lunga durata.












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu