Totalul afișărilor de pagină

17 iulie 2011

Tipsuri frumusete

1.Vreti sa va creati propria culoare de luciu de buze?
Creati-va propria culoare de luciu de buze transparent pe care sa-l amestecati cu nuanta dorita de
fard de ochi.
2.Cum pot fi marite buzele?
Menta stimuleaza buzele,marind fluxul sangelui si marind volumul acestora,ajutand temporar la umplerea liniilor buzelor,oferind un aspect lucios si voluptos!
3.Ati exagerat putin cu aplicarea luciului de buze?
Curata-ti buzele cu un betisor pentru a repara greseala.
4.Cute pe buze?
Reduceti-le prin alpicarea luciului in sens vertical,nu orizontal.
5.Ruj pe dinti?
Dupa ce aplicati rujul,tine-ti buzele in forma de O.
6.Ouch!
Este dureros cand va pensati?Incercati sa aplicati gheata pe sprancene pentru 10 secunde pt.a amorti zona inainte de pensare.
7.Ati ramas fara tus de ochi?
Folositi mascara si aplicati-l cu o pensula pentru ochi.Arata la fel ca si tusul si se va pastra intreaga zi.
8.Riduri si pete?
Incercati ulei de arbore de ceai,s-a dovedit ca ajuta la reducerea aparitie ridurilor si la curatarea petelor.
9.Simti ca o sa-ti iasa un cos?
Ia un cub de gheata si pune-l intr-un material mai gros,apoi tine-l pe locul respectiv.Tine-l acolo pentru 15-20 min.
10.Pori deschisi?
Pt. a va ocupa de porii deschisi aveti nevoie de suc de portocale si lamaie.Amestecati cele 2 sucuri si aplicati-le pe toata fata.Spalati-va dupa 10 minute.

Remedii naturiste cearcane

Pentru ca este vara, iar tenul nostru merita o pauza sa respire, incearca sa lasi in gentuta crema corectoare sau chiar fondul de ten. Ca sa lupti mai eficace impotriva cearcanelor, cele mai bune arme sunt cele naturale.

In primul rand trebuie sa stii ca cearcanele sunt de mai multe feluri: cele usoare care isi modifica culoarea si cele care fac sa se umfle pielea delicata de sub ochi. Cauzele acestor umbre negre pot fi oboseala, o conditie mostenita din famlie, retentia de apa, stresul, o dieta necorespunzatoare, dar si probleme interne mai delicate: boli renale, hepatice, cardiovasculare sau oftalmice.

Daca te incadrezi in categoriile mai serioase, cel mai bine ar fi sa iti faci analize si sa te sfatuiesti cu un doctor despre remediul potrivit. Pentru restul, cremele ce contin vitamina E sau zinc sunt bune pe termen lung, iar daca vrei ceva "instant" ia in calcul remediile urmatoare:
  • Diferenta de temperatura ajuta. Poti sa te folosesti de o lingura rece, o lasi cateva minute pe ochi, apoi aplici un pliculet de ceai caldut (tei, musetel) - ceaiul de preferat sa fie negru.
  • Daca feliile de cartof crud sunt bune pentru vanatai, afla ca sunt un remediu naturist eficace si pentru cearcane.
  • Comprese cu suc de castravete (sau felii intregi) ajuta la diminuarea cercurilor negre de sub ochi.
  • Timp de cateva saptamani aplica ulei de migdale pe piele, masand delicat.
  • Compresele cu apa de trandafir sunt un cliseu, insa da rezultate.
  • Daca rezisti, zdrobeste cateva frunze de menta, pune un strop de apa peste ele si apoi pune pasta pe ochi timp de 20 de minute.

15 iulie 2011

10 lucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca din trusa de machiaj

10 lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca din trusa de machiaj
1. Pensula pentru fond de ten
La prima vedere, pare un lucru inutil, pentru ca poti foarte bine sa aplici fondul de ten si cu degetele. Doar ca in mometul in care vei incerca pensula special creata pentru asa ceva, nu vei mai vrea sa te desparti de ea. Nu doar ca vei avea un ten uniform, fara pete, dar nici nu vei mai consuma mai mult fond de ten decat e nevoie.

2. Fondul de tenAcum ca ai pensula, trebuie sa ai si fondul de ten. Indiferent ca il folosesti zilnic, dar doar in cazuri exceptionale, fondul de ten nu trebuie sa iti lipseasa din trusa de cosmetice. E foarte practic si il poti folosi fie sa-ti ascunzi cosurile care iti dau batai de cap, fie pentru a nu lasa oboseala sa se citeasca pe fata ta.

3. Batonul corector
Pentru un machiaj ca la carte, trebuie sa folosesti batonul corector. El are dubla intrebuintare – iti ascunde atat cearcanele, car si cosurile inestetice. Fa-i loc in trusa de machiaj, pentru ca nu ocupa foarte mult loc, iar efectele folosirii lui sunt incredibile. 

4. Blush-ulMachiajul nu poate fi complet fara blush. Fardul de obraz iti evidentiaza trasaturile fetei, iar daca alegi unul bronzant, scapi de mersul la solar sau de statul la plaja. Daca vrei sa obtii un look glamour seara in club, aplica in zona pometilor o crema stralucitoare.

5. Struguelul, rujul, sau lip gloss-ulPentru ca buzele tale sunt foarte sensibile, in special in sezonul rece, nu pleca de acasa fara un strugurel sau un ruj. Pe langa aspectul juicy pe care ti-l ofera, ele iti si protejeaza buzele. Daca pleci de la munca direct la o aniversare, un lip gloss te ajuta sa obtii un look glamour.

6. Clestele pentru intors geneSecretul unor gene perfecte nu este rimelul. Clestele pentru intors gene poate face minuni pentru ochii tai. Daca nu te numeri printre putinele femei care au genele atat de lungi incat nu trebuie nici macar sa mai aplice mascara, atunci e timpul sa-i faci loc in trusa de machiaj clestelui pentru intors genele.
eyelash curler
7. PensetaNu stii niciodata cand trebuie sa ajungi de urgenta la o petrecere. Si cum nu ai intotdeauna timp sa treci inainte pe la salonul de de cosmetica, o penseta te poate ajuta in situatiile critice. Asa ca, nu o mai lasa acasa. Locul ei e in trusa de machiaj.

8. MascaraUneori, e suficient sa-ti machiezi ochii pentru a da gata pe oricine. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa fii experta in arta machiajului si sa inveti care e treaba cu umbrele si culorile de fard care se potrivesc cu nuanta ochilor tai. Pentru un machiaj de zi, e suficient sa folosesti clestele pentru intors gene, iar apoi sa aplici putina mascara.

9. OglindaO micuta oglinda e absolut necesara in trusa de machiaj a oricare femei. Renunta la vechiurile obiceiuri de a te oglindi fie in oglinzile retrovizoare ale masinilor, fie in vitrinele magazinelor pe langa care treci. Investeste intr-o oglinda de buzunar, pe care sa o ai cu tine in orice moment. E mai mult decat utila !
10. Servetele demachianteE adevarat, nu sunt tocmai potrivite pentru demachierea de zi cu zi. Insa pentru situatiile de urgenta, sunt perfecte. Nu stii niciodata cand trebuie sa iti schimbi look-ul sau cand ajungi la sala de sport pe neasteptate si trebuie sa renunti la machiaj.

6 trucuri pt. un machiaj natural perfect

6 trucuri pentru un machiaj natural perfect
1. Alege culorile potrivite
E important sa stii ce culori se potrivesc tenului tau, pentru ca altfel, risti sa nu-ti pui in evidenta calitatile. Asa ca, daca ai tenul palid, machiaza-te in nuante de piesica sau roz foarte deschis. Daca dimpotriva, tenul tau este masliniu, nuantele de crem si bej ti se potrivesc perfect.

2. Testeaza cosmeticele
Testeaza orice produs nou de machiaj, de preferinta inainte sa il cumperi, dar cu siguranta, inainte sa iesi in public. Paleta coloristica este atat de diversa, incat e extrem de usor sa alegi o nuanta nepotrivita tenului tau. De aceea e bine sa incerci orice fard inainte sa iesi din casa, in special fondul de ten.

3. Foloseste un exfoliant pentru buze

Buzele nude sunt un must in machiajul natural. Pentru ca un strugurel in nuante rozalii sau bej e suficient pentru a obtine look-ul natural, buzele tale trebuie sa fie intr-o stare perfecta. Investeste intr-un exfoliant de buze, pentru ca cel de corp este prea abraziv pentru o parte a corpului atat de sensibila. Ai grija ca cel putin o data pe saptamana sa aplici scrubb-ul pe buze si sa masezi usor, iar apoi sa folosesti un strugurel hidratant.

4. Foloseste batonul corector

Fondul de ten iti ofera o acoperire generala. Daca vrei sa-ti ascunzi cearcanele si imperfectiunile tenului, batonul corector nu trebuie sa-ti lipseasca. Aplica-l cu o pensula speciala pentru un aspect ideal.

5. Uita de farduri, mascara e de ajuns
Un look natural inseamna un machiaj simplu, fara farduri colorate care sa iti evidentieze ochii. Aplica fondul de ten inclusiv pe pleoape si rimeleaza-ti genele cu mascara pentru volum.

6. Pregateste-ti tenul

Machiajul natural inseamna putin fard, asa ca tenul tau trebuie sa fie impecabil. Fa-ti un obicei din a aplica frecvent masti de curatare, hidratare si tonifiere. Nu uita nici de demachierea zilnica si de o hidratare corespunzatoare.

12 iulie 2011

Machiaj in functie de culoarea ochiilor

Ochii albastrii si provocarea portocalie
Portocaliul este culoarea complementara a albastrului. In machiaj aceasta culoare se poate interpreta prin auriu, bej sau crem.
Pentru machiajul de zi, o linie trasata cu dermatograful maro va accentua seducator irisul albastru.
Daca vrei acel efect sofisticat de machiaj halou, poti sa folosesti dermatograful maro si pe pleoapa inferioara. Fardurile sidefate aurii sunt ideale pentru a scoate in evidenta arcada si coltul intern al ochiului.
Pentru machiajul de seara poti sa apelezi cu incredere la o culoare provocatoare violet sau de chiar bordo.
The Daily Mail; Edition: 1ST

Violet pentru ochii verzi
Culorile calde precum auriul si tonurile roscate de maro teracota confera un plus de luminozitate ochilor verzi. Un auriu deschis sau beige aplicat in coltul intern al pleoapei iti va deschide privirea si iti va face ochii sa para mari mari.
Daca vrei sa intr-adevar sa le pui in valoare culoarea ai la dispozitie fardurile roz, violet, mov, lila sau bordo.
Pentru machiajul de seara, un creion negru sau verde functioneaza de minune. Putin fard roz, nu foarte strident, aplicat in coltul intern al ochilor creeaza un efect interesant.
machiajul-ochilor-verzi


Fantezii cu ochi caprui
Pentru ochi caprui ai unda verde la orice culoare. Un machiaj de zi care nu da niciodata gres consta in accentuarea conturului ochilor cu un dermatograf maro care va forma un contrast placut cu un fard verde.
Daca vrei o privire cu personalitate poti folosi cu incredere fardurile albastre. Un albastru safir aplicat in coltul extern al pleoapei va scoate in evidenta culoarea ochilor.
machiajul-ochilor-caprui1

Machiaj dramatic pentru ochii negrii
Neavand o culoare complementara, ca si in cazul ochilor caprui, irisul negru se preteaza la o gama larga de nuante de farduri. Orice ai alege asigura-te sa fie una intensa.
Daca ai ochii suficient de mari iti poti face smokey eyes, un machiaj ideal pentru party sau cluburi. Alte culori care dau bine pe langa irisul negru este albastrul ultamarin, maro-ul inchis si auriul.
machiajul-ochilor-negrii.

Remedii impotriva bataturilor

Bataturile sunt acele formatiuni epidermice tari ce se fac pe degetele de la picioare sau pe talpa. Batatura nu devine suparatoare decat atunci cand este destul de groasa, pentru ca sa apese prin incaltaminte partile existente imediat sub ea.

Doua din cauzele formarii bataturilor ar fi: incaltamintea stramta si mica si statul prea mult in picioare si incaltat(la serviciu, de exemplu).

Puteti folosii ca remedii(cu succes) urmatoarele retete naturiste:

1. Amestecati cativa catei de usturoi(o capatana) bine pisati cu putin otet. Obtineti o pasta subtire pe care o puteti pastra intr-o sticluta sau alt recipient la indemana. Aceasta pasta o aplicati pe batatura multe zile la rand. Dupa catva timp batatura se inmoaie si dispare de la sine.

2. Inainte de culcare taiati dintr-o lamaie o felie groasa (1 cm) rotunda pe care o curatati de coaja. Aplicati felia direct pe batatura si legagi strans cu tifon, astfel incat felia de lamaie sa stea direct pe batatura toata noaptea. Proprietatile acestei acrituri galbene ii permit sa inmoaie batatura formata. Repetati acest tratament mai multe seri pana veti obtine rezultatul dorit.
3.Se maseaza bataturile cu ulei de lamaie, apoi se aplica peste ele un plasture si se lasa sa actioneze circa 30 de minute. Se repeta procedeul 2-3 saptamani, daca este nevoie.
4.Se pun comprese cu decoct din frunze si ramuri de paducel. Se fierb doua linguri de planta maruntita cu o cana de apa timp de 10-15 minute.

15 minute pentru maini catifelate si frumoase

2 minute pentru curatarea lor
Cu o periuta de maini si un sapun, freaca-ti palmele si unghiile pentru a stimula microcirculatia si a detasa pielea moarta. Nu trebuie sa le speli mai des, ci sa o faci mai atent.

3 minute de masaj
Mainile sunt, ca si fata, foarte expuse la lumina, frig, imbatranire. Pentru protejarea lor, aplica dupa fiecare spalare o crema hidratanta, masadu-le bine.

Opteaza pentru o crema bogata, grasa, daca ai mainile foarte uscate, sau pentru o textura mai usoara daca mainile nu sunt deshidratate.

Nu poti sa te "tartinezi" tot timpul? Incearca macar sa te rasfeti cu crema o data pe zi, de exemplu seara, cat te uiti la un film. Astfel te si relaxezi!

Pe piata sunt prezente o multitudine de creme, dar nu toate sunt la fel de eficiente. Opteaza pentru un produs pe baza de ulei – nu de apa – astfel mainile vor retine mai bine apa. Alte ingrediente care favorizeaza hidratarea sunt: acidul lactic, ureea, alfa-hidroxi-acizii si lactatul de amoniu.

Cele mai eficiente produse sunt cele cu textura de unguent, dupa care urmeaza cremele si lotiunile.

5 minute de tratament
Atunci cand sunt deteriorate, mainile au nevoie de un tratament preferential. Dupa aplicarea unei creme pe degete si palme, maseaza-ti si unghiile cu un ulei hranitor, pentru a hidrata totul.

Pune-ti apoi manusi din bumbac in maini care, asemenea unor pansamente, favorizeaza penetrarea principiilor active in epiderma pe tot parcursul noptii.

5 minute pentru stralucire
Nu face greseala de a iesi afara cu unghiile in stare bruta!

Pentru a le proteja de agresiuni, foloseste fie o pila care sa le dea stralucire unghiilor si sa le inchida solzii (asemenea unui balsam pentru par), fie aplica un strat de lac incolor.

Alege lacul in functie de nevoile unghiilor: de intarire daca unghiile sunt moi, sau hranitor contra celorlalte probleme obisnuite: unghii casante sau care se dedubleaza.

11 iulie 2011

Special-Ce spune numele tau despre tine?

Asa se rezolva:
Incercuieste toate literele care intra in prenumele tau.Numara apoi culorile care apar cel mai des si gata!
A-alb
B-verde
C-albastru
D-verde
E-roz
F-alb
G-albastru
H-roz
I-verde
J-albastru
K-roz
L-alb
M-albastru
N-verde
O-alb
P-roz
Q-albastru
R-roz
S-verde
T-alb
U-albastru
V-verde
W-alb
X-roz
Y-verde
Z-albastru


Alb
Cum e sa ii enervezi constant pe altii cu gura ta mare?Expresia,,a avea o limita`` iti este necunoscuta.Ai putea sa vorbesti incontinuu pana rasare soarele.

Verde
A inghitit cineva niste medicamente care dau inteligenta?Indiferent despre ce e vorba tu faci mereu ca si cum ai avea habar de tot ,chiar daca de cele mai multe ori nu stii nimic...

Roz
Ti-ar placea ca pana si ninsoarea sa cada din cer in linie dreapta-esti o perfectionista!Pentru tine nimic nu e suficient de bun.Acest lucru ar putea di destul de stresant pentru altii.

Albastru
Imediat ce ai ocazia sa scapi pe gura o vorba jenanta,o faci.Acest lucru nu te aduce doar pe tine si ci pe prietenii tai in situatii amuzante sau chiar penibile.De aceea,multi te numesc in secret o imprastiata.

Machiajul buzelor

Machiajul buzelor

Armonia trebuie sa primeze intotdeauna, de aceea iti spunem ce tip de ruj si cum trebuie sa-ti desenezi conturul potrivit pentru tipul tau de buze.

Buze carnoase.

Alege un ruj cat mai natural si aplica-l in strat subtire, iar conturul traseaza-l in interiorul celui natural.

Buze subtiri si lungi.


Conturul trebuie sa-l depaseasca usor pe cel natural al buzelor, cu doar 1-2 mm. Alege rujuri in culori vii, iar pentru a da volum buzelor, aplica un strat de ruj, pudreaza-le, apoi rujeaza-le. La sfarsit, aplica putin gloss doar pe mijlocul buzelor.

Buze cu colturile cazute

Buze mici.
Traseaza coturul astfel incat sa depasesti cu 1-2 mm conturul natural si colturile buzelor. Aplica rujul in strat ceva mai gros.

Gura prea mare.
Traseaza conturul in interiorul buzelor, cam cu 2 mm, si alege rujurile in culori deschise.

Buze asimetrice.
Cand una dintre buze este mai groasa decat cealalta, retuseaza buza mai groasa, trasand conturul in interiorul buzei. Pe buza groasa, aplica doar un strat subtire de ruj, iar pe cea subtire, mai multe straturi
.
Conturul buzei superioare deseneaza-l in asa fel incat la colturi linia sa fie ascendenta, iar conturul buzei inferioare sa nu atinga colturile. Rujul ideal este cel in culori puternice si calde.

Trucuri rapide pentru infrumusetare

Trucuri pentru infrumusetare:- Pentru a inlatura cearcanele, maseaza usor in jurul ochilor cu ulei de ricin proaspat.
- Pentru a-ti racori ochii foloseste feliute de castravete proaspat, sau poti folosi dischete demachiante inmuiate in lapte. Aplica feliile de castravete sau dischetele cu lapte pe ochii  inchis , intinde-te si relaxeaza-te cateva minute.
- Pentru a preveni craparea buzelor, maseaza-le cu apa calda si aplica apoi miere sau vaselina de la farmacie. Repeta acest procedeu de trei ori pe saptamana.
- Pentru a preveni uscarea buzelor, foloseste un amestec de petale de trandafiri zdrobite in mojar si unt de lapte.
- Pentru a preveni aparitia petelor de imbatranire pe piele, maseaza pielea mainilor si picioarelor cu o feliuta de lamaie inainte de a te spala.
- Pentru a preveni caderea parului ar trebui sa bei de cateva ori pe saptamana o bautura energizanta pe care o poti pregati amestecand in blender banane, miere, iaurt si lapte degresat.
- Pentru a avea un par matasos, foloseste putin balsam dupa ce samponare, aplica pe parul umed si maseaza cu ambele palmele, de sus in jos. Nu aplica balsam pe scalp si clateste parul dupa cinci minute.
- Pentru a da parului tau stralucire, adauga 2 linguri de otet de malt inainte de ultima clatire si apoi usuca parul cu prosopul.

Tipsuri frumusete

GRABESTE USCARII PARULUI
Pentru a scurta timpul de uscare a parului, urmeaza pasii de mai jos, imediat dupa ce iesi de la dus: 
1. Stoarce apa in exces din par.
2. Aplica produsele de coafare pe care le folosesti in mod normal.
3. Modeleaza cararea si piaptana-te.
4. Lasa parul sa se usuce, in timp ce tu te machiezi, iti bei cafeaua, imbraci copiii.
5. Usuca parul cu uscatorul, va dura de doua ori mai putin







FOLOSESTE UNELTELE POTRIVITE
Daca doresti viteza, atunci trebuie sa investesti in unelte profesionale: un uscator de par puternic cu difuzor care va reduce timpul de uscare, o placa de intins parul si un ondulator care vor reduce timpul de coafare. De asemenea, pe piata au aparut bigudiuri electrice care iti pot usura coafarea parului. Alege bigudiuri mari si aplica-le in par dupa ce te-ai spalat, maxim 6. Vei putea modela o coafura feminina, moderna si naturala numai cu un pieptene cu dintii rari.






.  





HIDRATEAZA
Cand esti la dus, foloseste balsam de par atat pentru par dar si unul pentru piele. Balsamul iti va hidrata pielea foarte intens, fara sa fie nevoie sa mai folosesti apoi lotiune de corp. Astfel vei reusi sa reduce timpul acordat ingrijirii pielii
 




ASCUNDE COSURILE
Daca te-ai trezit cu un cos obraznic, il poti micsora foarte repede cu ajutorul unui cub de gheata. Pune cubul intr-un prosop si tine-l peste  timp de 3 minute. Astfel vei reduce inflamatia si roseata. Aplica apoi putin ulei de levantica, care va dezhidrata zona problema si va distruge bacteriile.




UNGHII PERFECTE
Pentru unghii ingrijite in 60 de secunde, indeparteaza orice urma de lac de unghii, ia o lamaie, tai-o in jumatate si freaca unghiile in miezul lamaii. Unghiile se vor curata foarte bine si se vor albi. Daca aplici si un strat de lac de unghii vor arata excelent.




ANTI-FRIZZ
Daca parul tau nu te asculta si te-ai trezit cu o armata de fire rebele, uda-ti mainile cu apa si o picatura de crema de maini, apoi maseaza usor parul si prinde-l intr-un coc rasucita la spate. Asteapta 10 minute si desfa parul. Et voilà - fara fire rebele!

5 reguli de aur ale rujului

  1. Nu aplica nicioadata un ruj intens colorat daca ai buzele exfoliate si deshidratate. Nu va face altceva decat sa faca si mai evidente cojitele inestetice. In astfel de cazuri, mai bine inlocuieste rujul cu un balsam de buze.
  2. „Less is more” functioneaza si in cazul rujului. Rujul nu va fi mai rezistent daca aplici prea multe straturi de culoare. Unul singur este suficient. Cu cat rujul este mai bine intins, cu atat va arata mai bine pe buze.
  3. Nu uni buzele macar doua minute de la aplicare. Acest gest trebuie eliminat. Nu face altceva decat sa diminueze din rezistenta rujului.
  4. Daca ai achizitionat un ruj rezistent, ai grija ca intotdeauna sa-l inchizi foarte bine. Astfel de rujuri au in formula lor uleiuri volatile care se evapora, anuland  eficienta produsului.
  5. Creionul contur de buze este folosit pentru a impiedica rujul sa se intinda. Prin urmare, trebuie sa fie cat mai apropiat de culoarea rujului, nici mai inchis, nici mai deschis

Remedii ameliorarea si disparitia celulitei

In cazul aparitiei celulitei:
*Se va bea zilnic o cana cu infuzie de papadie. Se pun 1-2 lingurite de planta uscata la o cana de apa fierbinte, se lasa 10 minute, se strecoara, apoi se adauga o felie de lamaie si se bea infuzia neindulcita.
*Se beau multe lichide (apa plata si ceaiuri de plante, neindulcite), peste 2 l pe zi.
*Se vor face zilnic exercitii fizice.
*Trebuie evitate bauturile alcoolice, produsele cu cofeina, carnea grasa, branzeturile, mezelurile sau lactatele grase.
*Se vor consuma multe verdeturi, legume si fructe bogate in fibre. La salate se adauga frunze proaspete de papadie si de macris. Exemplu de salata anti-celulitica: se aleg doi pumni de frunze tinere de papadie, inainte ca planta sa infloreasca, se spala bine sub jet de apa rece, se rup daca sunt prea mari, se aseaza in salatiera, iar in momentul servirii, se stropesc cu un sos preparat din doua linguri de ulei de masline si o lingura de zeama de lamaie, putina apa rece si sare. Frunzele de papadie se pot combina cu frunze de macris, ceapa verde, usturoi verde sau marar.

Trucuri ca sa elimini celulita
Este dovedit faptul ca orice strategie si tratament te-ai decide sa urmezi, daca inainte vei incepe sa tii o cura de detoxifiere, rezultatele vor fi dublate sau chiar triplate. O asemenea cura te ajuta sa iti reechilibrezi metabolismul si sa elimini toate toxinele acumulate in organism.
Detoxifierea organismului este primul pas spre eliminarea celulitei
Orice dieta de detoxifiere care se bazeaza pe consum de fructe, legume si sucuri naturale este eficienta. Efectul ei poate fi potentat daca in fiecare seara efectuezi un periaj al corpului care ajuta la drenajul limfei si stimularea circulatiei sangvine. Cu o perie rigida, folosind miscari largi, maseaza incepand cu talpa piciorului si continua in sus, pe intregul corp. Acesta se numeste periaj uscat si se efectueaza intotdeauna inainte de baie.

RECOMANDARI ALIMENTARE impotriva celulitei:
  • zilnic bea minim 2l apa plata cu lamaie (incearca, daca poti, sa bei dimineata un pahar de apa calduta cu lamaie);
  • o masa sa fie alcatuita numai din fructe;
  • evita consumul de fainoase (incearca sa nu mananci paine in aceasta perioada);
  • evita sa mananci mancare gatita in aceasta perioada (inlocuieste-o cu friptura la gratar sau carne fiarta de pui, vita sau peste
  • in locul cartofilor prajiti sau a piureului, alege o garniture din legume;
  • incearca sa nu mai mananci dupa ora 6 sau daca o faci, alege un fruct;
  • evita dulciurile, sucurile acidulate si alcoolul.
Exercitii fizice impotriva celulitei
Dupa ce ai incheiat cura de detoxifiere, pastreaza in continuare linia unei alimentatii sanatoase, dar nu asa drastice, deoarece vei avea nevoie de energie pentru a incepe programul de exercitii care te va ajuta sa atenuezi aspectul de "coaja de portocala".
Poti efectua orice forma de miscare care iti face placere, cu conditia sa faci acest lucru cel putin de 3 ori pe saptamana, in sedinte de cate 40 de minute.
Exista anumite seturi de exercitii care se concentreaza pe zonele unde apare de obicei celulita care te pot ajuta sa iti tonifiezi acele zone intr-un timp record.

Pentru un masaj anticelulitic eficient trebuie sa parcurgi urmatoarele etape:
  • Aplica o crema anticelulitica sau o alta crema pe portiunile afectate. Crema va face mainile sa alunece. Cu cat crema se absoarbe mai greu, cu atat mai mult poti prelungi masajul.
  • Porneste masajul de jos in sus, de la picioare spre torso.
  • Aplica o presiune moderata cand masezi
  • Termina masajul cu miscari largi, de relaxare - Effleurage
Miscari de masaj anticelulitic
  • Miscari largi cu incheieturile degetelor, degetele sau palma.
  • Miscari circulare.
  • Miscari de framantare - cu degetul mare si celelalte degete apuci pielea si o masezi cu miscari circulare de parca ar fi aluat.
  • Ciupituri - apuca pielea intre degetul mare si celelate degete si departeaz-o usor de corp.
  • Ciupituri- apuca pielea intre degetul mare si celelate degete si trage in toate directiile.
Masajul prin ciupituri se poate efectua inainte de a folosi crema, pentru a putea apuca bine pielea.
Dupa cum vezi conteaza mult tehnica, forta masajului si perioada de masaj. Nu brusca prea tare pielea, pentru a nu crea leziuni. Atentie: masajul contra celulitei doare!

Transpiratie excesiva, transpiratia picioarelor - remedii

Transpiratia este un fenomen normal si necesar pentru mentinerea temperaturii constante a corpului. Hiperhidroza este transpiratia excesiva, care poate fi generalizata sau locala, in special la nivelul mainilor, picioarelor si axilelor. Intensitatea transpiratiei se diminueaza o data cu inaintarea in varsta.
  In afara de miros, semnele transpiratiei excesive sunt: mainile permanent umede, sudoarea mainilor impregneaza coala de hartie, transpiratia la nivelul axilelor umezeste hainele, incaltamintea si hainele se uzeaza mai rapid din cauza transpiratiei, apar modificari ale unghiilor.
Cateva remedii pentru combaterea mirosului neplacut de transpiratie:
*Se faci bai locale sau generale cu decoct din frunze de nuc. Se pun 100 g de frunze uscate la 2 l apa si se fierb timp de 10-15 minute. Se pune decoctul in cada cu apa calda si se fac bai generale sau locale timp de 20 de minute.
*Se beau 4 cani pe zi cu infuzie de salvie. Se pune o lingura de planta la o cana de apa clocotita, se acopera, se lasa 10-15 minute, se strecoara apoi se bea.



Iata cateva remedii pentru combaterea transpiratiei picioarelor:
*Se fac bai cu ulei de levantica. In 6-7 l de apa calda se pun 2-3 picaturi de ulei si se tin picioarele in apa 15-20 de minute.
*Se fac bai calde cu apa si bicarbonat de sodiu. Se pun doua lingurite de bicarbonat de sodiu in 2 l apa calda si se tin picioarele in ea 15 minute. Baia se repeta de 2-3 ori pe saptamana. Se pulverizeaza apa cu bicarbonat de sodiu si in interiorul incaltamintei.
*Se fac bai cu infuzie calda din frunze de salvie.
*Se fac bai zilnice cu sare de mare.
*Se fac bai cu apa si otet alimentar de 90. Se pun 100 ml otet in 2 l de apa calda si se tin picioarele in ea timp de 15 minute. Procedeul se repeta de 2-3 ori pe saptamana.
*Se fac bai cu infuzie de coada calului si 50 g frunze de nuc. Se pun 50 g de coada calului si 50 g frunze de nuc in 2 l apa clocotita, se acopera vasul si se lasa sa stea 10-15 minute. Se mai pun inca 2 l de apa si se tin picioarele in acea apa timp de 15-20 minute.

Sfaturi pentru a parea mai inalta

Adauga si alte piese in acelasi stil garderobei tale. Incearca tricouri cu nasturi, cu inscriptii sau cu diferite motive imprimate. Da o nota sexi prin adaugarea unei deschizaturi la fusta, fie in fata fie in spate. Dungile sunt la moda acum, dar ai putea de asemeni sa porti margele, lucruri brodate, panataloni din catifea raiata si orice numar de articole in format vertical. Panglicile si cutele adauga un aspect vertical tinutei.
   Poarta un tricou in anchior pentru a crea impresia de inaltime. Acest tricou da iluzia unui trunchi mai lung, in timp ce tocurile stim cu totii, sunt doar accesorii care din punct de vedere fizic ne fac mai inalte. Vorbind despre ...se creaza cu adevarat o imagine mai inalta cu ajutorul tocurilor sau a incaltamintei cu talpa plata. In functie de restul tinutei tale poti alege daca sa porti incaltaminte cu toc, cu talpa plata sau tocuri cui, fiecare se vor potrivi perfect.Nu uita de valoarea unor ghete! Orice garderoba ar trebui sa contina cate o pereche de pantofi - negri si maro,de iarna si de vara,sandale sau saboti si ghete. Daca piciorul tau este sensibil la presiune,poti inlocui tocurile cu talpa plata.

   Introduce accesorii care sa dea impresia de inaltime. Esarfe matasoase, cercei voluminosi si panadative lungi, perle sau coliere care ar trebui sa iti dea o imagine draguta. Accesoriile precum ochelarii de soare, sepcile sau bretelele pot oferi o imagine mai mare in inaltime.
   Cand iti alegi panatalonii, selecteaza-i pe aceia care ti se potrivesc si care ating varful pantofului. Pantalonii ar trebui in mod evident sa iti acopere sosetele, pentru a crea impresia de picioare lungi. Unele perechi de pantaloni trendy cu lungimi care variaza ar fii bine de evitat daca vrei sa adaugi fizicului tai impresia de inaltime.
   Nu te preocupa de lucrurile pe care nu le poti schimba ci concentraza-te pe lucrurile pe care le poti schimba. In final, cand totul a fost spus si facut, rochia perfecta poate face o ocazie. Coordoneaza-ti atentia in alegerea tinutei perfecte - de la imbracamintea in sine pana la cea mai buna incaltaminte, geanta si accesoriile pe care le poti gasi.

Tratamente naturiste pentru buze uscate si crapate

Vantul, frigul sau chiar canicula pot determina craparea buzelor. Deoarece in acea zona nu exista glande sebacee, buzele sunt mai uscate decat restul tenului. O lipsa de vitamina B poate determina aparitia unor crapaturi la coltul gurii, numite popular "zabalute". Pasta de dinti usuca si mai mult buzele, de aceea, in perioada cat buzele sunt crapate, se va inlocui pasta de dinti cu fluor pentru curatarea dintilor cu bicarbonat de sodiu usor umezit sau cu un gel de dinti ce contine Aloe Vera.
  Iata cateva remedii:
*Se ung buzele cu unt fara sare sau cu smantana proaspata.
  • Se sterg buzele cu o felie de castravete crud.
  • Se ung buzele crapate cu ulei de masline.
  • Se foloseste un ruj hidratant sau un balsam pentru buze.
  • Se amesteca 3 picaturi de ulei de trandafir cu o lingurita de ulei de porumb si se ung buzele de mai multe ori pe zi.
  • Se taie o capsula de vitamina E si se ung buzele crapate cu uleiul din interior.
  • De asemenea, in perioada respectiva se vor consuma cat mai multe lichide.

Remedii pt. parul gras

Sucul de lamaie
Zeama de lamaie este foarte buna pt. parul gras,deoarece ii confera stralucire.Firul devine suplu si nu mai permite sebumului sa-l incarce.Poti folosi sucul de lamaie ca atare:aplica picaturile de suc de la o jumate de lamaie pe pielea capului,lasa sa actioneze cateva minute si apoi clateste.






Rozmarin si cimbru
Poti folosi sucul de lamaie si in combinatie cu o infuzie de plante:rozmarin,cimbru,urzica si coada calului.Toarna 100 ml de apa clocotita peste plantele macinate,lasa la infuzat 3 min,strecoara si apoi amesteca infuzia cu sucul de la o lamaie.Aplica pe parul umed si proaspat spalat,fara sa clatesti dupa aceea.





Menta
Pune la fiert 300 ml de apa cu un pumn  de frunze de menta.Fierbeti-le la foc mic timp de 10 minute.Dupa ce s-a racit aplicati ceaiul pe par si lasa-l sa actioneze 20-30 de minute,apoi clateste-ti parul.Aceasta solutie lasa parul curat si regleaza sebumul.

5 reguli ale glossurilor

1.Daca gloss-ul este lipicios si vascos,viata lui este mai lunga.Glossurile pe baza de apa nu dureaza.
2.Gloss-urile sclipitoare sunt si ele rezistente.
3.Daca nu poti testa gloss-ul incearca sa te ghidezi dupa numele acestuila:
*,,lac“ este de obicei folosit pt . formula densa,care dureaza
*,,juicy“ se foloseste pt. culori transparente si parfumate.
*,,diamonds“ pt. cele sclipitoare.
4.Daca gloss-ul aplicat dimineata s-a luat,nu aplica alt strat de gloss peste el,Indeparteaza-l intai pe cel vechi.
5.Daca preferi rujurile,atunc aplica numai un punct de gloss,chiar pe mijlocul buzelor pt. a crea impresia de buze senzuale.

Coafuri pt. vara 2011

Hello!M-am gandit sa va dau niste idei de coafuri pt. vara asta.
Fishtail Braids(coada de peste):
French Plait:
Si aceasta coafura e foarte super dar nu stiu cum se numeste:
http://youtu.be/lOmCyjsC2mw
Breton ridicat Beyonce ,,Single Ladies``:

Sper sa va placa!

10 iulie 2011

Vindecarea herpesului

*Se tamponeaza zona cu alcool sau cu cafea rece.
*Se unge herpesul de 2-3 ori pe zi cu o alifie de propolis.
*Se pun comprese cu infuzie de frunze de fragi.
*Se tamponeaza zona cu tinctura de propolis.
*Se pun comprese cu suc proaspat de portocale si miere.

Surpriza-Bancuri

Buna!M-am gandit sa adaug la acest blog niste bancuri!Sper sa va placa!Daca vreti puteti adauga si voi bancuri pt. a arade impreuna!

Bancuri:

1.Ionel se duce acasa si ii spune mamei sale:
-Mama, Mircea a facut din trei un opt in carnetul de note!
-Foarte rau, foarte rau!sper ca tu nu faci asa ceva!
-Nu mama!eu nu sunt asa de prost ,am facut din trei un noua!

2.Pacientul vine la doctor dupa o lunga perioada de tratament:
-Doctore,as dori sa inchei tratamentul.Va rog sa-mi spuneti cat va datorez...
-Cred ca nu sunteti inca destul de sanatos sa suportati o astfel de lovitura.


3.Doi vampiri se întâlnesc la poarta cimitirului:
− Iesim la o plimbare?
− Stai un pic sa ma duc sa iau piatra funerara cu mine...
− Da' ce ti-a venit?!
− Nu-mi place sa umblu fara buletin pe strada.


4.Discutie intre canibali:
-As dori sa va cer mana fiicei dumneavoastra.
-O vrei aici sau la pachet?


5.Peste satul lui Bula veneau apele.Toata lumea se pregatise de dezastru, numai Bula statea.
-Bula,grabeste-te ca vin apele peste noi!
-Nu!Eu stau aici si astept sa ma salveze Dumnezeu!
Venira apele.Bula se urcase pe varful acoperisului.Venise o barca.
-Bula, hai cu noi ca te iau apele.
-Nu Dumnezeu e mare si ma salveaza!
_Bine, cum vrei!
Venira a 2-a barca.
_Bula, hai cu noi ca te iau apele.
-Nu, ca Dumnezeu ma salveaza.
-Bine.
Venise a 3-a barca.
-Hai Bula cu noi!
-Nu ca ma salveaza Dumnezeu.
Dupa pe Bula il iau apele si ajunge in Rai.Bula cere sa vorbesca cu Dumnezeu urgent.
-Ba Dumnezeu eu am incredere in tine ca ma salvezi si tu nu ai facut nimik.
-Pe tine cum te cheama?
-Bula.
Se uita Dumnezeu in dosare si vede scris:
-Ba Bula da la mine aici scrie ca tiam trimis 3 barci.


6.Un politai se duce la Bula si il intreaba:
-Ce faci Bula?
Bula:-Desenez...
-Si ce desenezi?
Bula:-Un politai.
-Si cum il desenezi?
Bula:-Pai pun putina apa, putin nisip, si putin cacat.Politistul il ia la bataie.
A doua zi la fel.A treia zi se duce politistul la Bula:
Politistul:-Ce faci Bula?
Bula:-Desenez.
Politistul:-Ce desenezi?
Bula:-Un pompier.
Politistul:-Si cum il desenezi?
Bula:-Pai pun putina apa si putin nisip.
Politistul:-Si cacat nu pui Bula?
Bula:-Nu ca iese politai.

7.Doua prietene discuta;
-Ieri am omorat 5 muste 3 masculi si 2 femele...
-De unde stiai ca sunt masculi si ca sunt femele?
-Simplu 3 stateu pe lada de bere si 2 pe cardul de credit

5 dusmani ai tenului sanatos

Ciocolata si cafeaua-trebuie consumate cu moderatie deoarece contribuie la ingrasarea tenului si la aparitia cosurilor















Mancarea de la fast-food-este bogata in grasimi ,aditivi si coloranti,substante ce incarca in mod negativ tenul.




Sarea-in exces duce la acumularea apei la nivelul tesuturilor,ducand la pierderea elasticitatii pielii.







Alcoolul-chiar si in cantitati mici,duce la o deshidratare a pielii,la imbatranirea ei prematura,dandu-i un aspect flasc.

Gene mai lungi in 4 pasi

1.Poti sa obtii gene maxi si din modul cum aplici mascara.Incepe prin ondularea genelor cu clestisorul de gene.Ondulatorul de gene se foloseste intotdeauna inainte de mascara si niciodata dupa.
2.Mai intai trebuie sa rimelezi genele de jos in sus.Trucul este sa prinzi genele cat mai de la baza.
3.Tinand ochii intredeschisi,rimeleaza genele de jos in sus si de sus in jos.Pt a evita lipirea lor executa o usoara miscare de zig-zag.
4.La final poti face micile retusuri.Inlatura excesul de mascara cu un pieptene de gene si sterge petele cu un betisor de vata.

7 trucuri pt. buze frumoase

Buzele sunt un aspect al senzualitatii, insa stii cum sa ai grija de ele?
Cu putina atentie, buzele tale pot fi perfecte. Urmareste acesti sapte pasi si pune-i in aplicare.
1. Ia o sticla cu apa oriunde te duci. Daca bei suficienta apa vei avea corpul, pielea si buzele hidratate.
2. Nu-ti mai musca buzele. Acest obicei afecteaza bariera protectoare.
3. Foloseste balsam de buze. Cauta balsame hidratante, care contin vitamina E, jojoba si ulei de cocos.
4. Exfo
liaza-le atunci cand este necesar. Produsele de exfoliere indeparteaza pielea moarta.
5. Protejeaza-le. Buzele sunt predispuse la arsuri ale soarelui din moment ce lor le lipseste melanina, pigmentul care ajuta pielea sa se apere de soare. Aplica un balsam de buze special pentru protectia solara cu SPF 15.
6. Ridurile din jurul gurii. Trateaza-le ca pe oricare alte riduri, aplicand crema antirid.
7. Nu folosi ruj mat intotdeauna. Acestea pot usca foarte tare buzele. Alterneaza cu folosirea unor rujuri hidratante sau, adauga putin balsam inainte de a adauga rujul mat

BeautyLand: Remedii pt. orice tip de ten

BeautyLand: Remedii pt. orice tip de ten: "Remedii pt. ten gras *O jumatate de portocala sau grapefruit si 2 lingurite de miere.Se zdrobesc feliile de fructe,se adauga mierea,se omo..."

Remedii pt. orice tip de ten

Remedii pt. ten gras

*O jumatate de portocala sau grapefruit  si 2 lingurite de miere.Se zdrobesc feliile de fructe,se adauga mierea,se omogenizeaza si se aplica.Dupa 30 de minute se spala cu apa calda.
*Se zdrobesc 2 felii de pepene galben si 2 de mango,se amesteca cu o lingura de iaurt si se aplica pe piele.Dupa 30 de minute se indeparteaza cu apa calda
*Se amesteca bine un galbenus de ou proaspat cu 2 lingurite de morcov ras fin,cu o lingurita de miere,o lingurita de amidon si se intinde pe fata,gat sau decolteu.Dupa 30 de minute se indeparteaza cu apa calda.
*Se zdrobeste bine o jumatete de banana,la care se adauga o lingurita de miere,se omogenizeaza si se aplica pe piele.Dupa 20 de min. se spala cu apa calda.


Remedii pt. tenul mixt

*Se ia un morcov,care se trece prin razatoarea mica,se adauga o lingura de smantana dulce,apoi se aplica pe fata.Se lasa sa actioneze 15-20 de minute si se indeparteaza cu apa calduta.

*Se taie un morcov,se pune in storcator,iar in sucul obtinut se adauga lapte praf pana se obtine o masca bine de intins.Se aplica pe fata,iar dupa 15-20 de minute se indeparteaza cu apa calduta.



Remedii pt. tenul normal

*Amestecati o lingurita ulei de masline un galbenus de ou proaspat.Aplicati pe fata si lasati sa se usuce,apoi clatiti cu apa calda.
*Amestecati o lingura de miere,o lingurita cu suc proaspat de ananas si o lingurita de tarate de grau.Omogenizati apoi aplicati pe fata,si apoi indepartati cu apa calda.